Verscherpte corona maatregelen

Iedereen zal inmiddels wel hebben begrepen dat de verscherpte maatregelen een groot effect zullen hebben op trainingsavonden en wedstrijddagen. Hieronder proberen we zo goed mogelijk uit te leggen wat de nieuwe maatregelen zullen betekenen. Ga voor alle maatregelen naar oranjezwartdehoekse.nl/corona

De twee belangrijkste nieuwe maatregelen die betrekking hebben op onze vereniging:
– Kantine is gesloten
– Geen publiek op het veld

Voor trainingsavonden houdt dit in dat alleen leden die trainen of training geven op het terrein aanwezig zijn. Ben je klaar met trainen of training geven, dan verlaat je zo snel mogelijk het terrein. Omkleden en/of douchen is nog wel toegestaan.

Voor thuiswedstrijden houdt dit in dat er alleen spelers, scheidsrechters en coaches aanwezig mogen zijn. Deze mogen alleen aanwezig zijn bij de wedstrijden waarvoor ze staan ingedeeld. Reservespelers moeten plaatsnemen op de reservebank (houdt ook daar 1,5 meter afstand).

Voor uitwedstrijden geldt dat ouders die als chauffeur staan ingedeeld, wel tijdens de wedstrijd van hun kind aanwezig mogen zijn op de accommodatie van de tegenpartij. Neem op regenachtige dagen een paraplu mee, want ook daar zal de kantine zijn gesloten.

Mochten er nog vragen zijn dan kunnen jullie terecht bij de bestuursleden of via bestuur@oranjezwartdehoekse.nl