Update Corona maatregelen

Hierbij een update van de huidige stand van zaken rondom corona maatregelen. Afgelopen dinsdag zijn er strengere maatregelen afgekondigd, maar deze hebben geen gevolgen voor de trainingen van de jeugd. De jeugd kan dus gewoon blijven trainen zoals de afgelopen tijd.

Voor de trainingen van de senioren veranderen we op dit moment ook nog niets. We horen wel graag van onze leden of ze in een aangepaste vorm zouden willen trainen en in welke vorm ze dit dan voor zich zouden zien. Dit kunnen ze laten weten via onderstaande enquête.

Afgelopen vrijdag hebben wij vanuit het KNKV te horen gekregen dat de wedstrijden van november definitief zijn afgelast. Het vroegste moment dat er weer wedstrijden gespeeld kunnen worden zou 5 december zijn. Hoe de competitie dan zal worden gespeeld legt het KNKV op deze website uit. Zodra we meer informatie vanuit het KNKV hebben zullen we dit laten weten.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze mail kunnen jullie bij het bestuur terecht: bestuur@oranjezwartdehoekse.nl of persoonlijk

Link naar de enquête