Rommelmarkt – hulp gezocht

Beste (oud)leden, ouders van leden en iedereen die Oranje Zwart de Hoekse een warm hart toedraagt,

Zoals het er nu uitziet mogen wij 4 september a.s. de rommelmarkt door laten gaan! Wat een opluchting is dat. Voor iedereen die al langer bij ons loopt is het wel duidelijk dat de vereniging deze rommelmarkt nodig heeft. Voor nieuwe leden en hun ouders, deze rommelmarkt is dus van levensbelang. Vorig jaar hebben we hem helaas al moeten missen, dus een succes dit jaar is zeer gewenst. En dit kan niet zonder jullie hulp!

Hoe ziet zo’n rommelmarktdag eruit. Het begint met het verzameltijdstip om 05.00u. Iedereen verzamelt dan in de kantine en krijgt eerst een kop koffie. Dan kunnen de laatste klussen opgepakt worden. Zodra alle hulp er is, worden de hekken gesloten en leggen we de laatste hand aan de inrichting van de kramen. Om 07.00u openen we de poorten en kan het feestje beginnen. Het is werkelijk een belevenis om de opening mee te maken. Vraag maar eens om je heen hoe dit in zijn werk gaat. Om 15u verzoeken wij de bezoekers het terrein te verlaten en sluiten we de markt. Dan begint het grote opruimen. Ook hier zijn wij afhankelijk van jullie hulp en vele handen maken ook hier licht werk! Terwijl we met elkaar het veld leegruimen, wordt er in de bestuurskamer hard geteld, de kantine wordt schoongemaakt en rond 17.30 uur is iedereen dan klaar en heffen wij met elkaar het glas op hopelijk een pracht omzet. De opbrengsten worden per kraam genoemd met tot sluit de totaalopbrengst. Het is een dag waar we met elkaar voor elkaar aan de slag zijn. Met deze inkomsten, kunnen we weer leuke activiteiten organiseren.

De afgelopen periode is er al op diverse groepapps om hulp gevraagd. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk jullie hulp is! We vragen jullie dan ook dringend je op te geven om samen met ons deze dag tot een succes te maken. Dit kan via de mail: rommelmarkt@oranjezwartdehoekse.nl of via een appje naar Desiree (graag wel even jouw naam erbij vermelden😉).

De Rommelmarkt commissie