Oranje Zwart/De Hoekse – Voltreffers

De wedstrijd tegen Voltreffers leek op voorhand een erg lastige wedstrijd te worden. De uitslagen van Voltreffers waren namelijk niet mis. Maar de eerste paar minuten begonnen goed voor Oranje Zwart, want na 6 minuten stond Oranje Zwart al 2 – 0 voor. De toon was gezet en Oranje Zwart werd fanatiek. Voltreffers liet direct weten dat ze niet van plan waren te verliezen en 2 minuten later stond het gelijk. Toen volgden er treffers aan beide kanten en stond het 4-4. Uiteindelijk was het Voltreffers die terug sloegen en met een verschil van 2 doelpunten aan de thee kon: 4-6.

In de rust werd het door de trainer van Oranje Zwart nogmaals duidelijk gemaakt dat het mogelijk was deze wedstrijd te winnen. De eerste minuut in de tweede helft leek er in eerste instantie echter op dat Voltreffers de leiding ging nemen. Na één minuut zorgde een afstandsschot ervoor dat een groter verschil kwam tussen Oranje Zwart/De Hoekse en Voltreffers: 4-7. Gelukkig waren er bij Oranje Zwart de jeugdleden Rosanne en Ilse die respectievelijk de 5-7 en 6-7 maakten. Een onzorgvuldige actie van Oranje zwart zorgde voor een strafworp tegen en het verschil werd daarmee twee doelpunten.

Daarna was het Rosanne die Oranje Zwart er bij kon krijgen. Halverwege de tweede helft was het Bram die het veld moest verlaten door een blessure na een ongelukkige landing. Het gevolg was dat Ronald nu binnen de lijnen moest gaan staan. Ronald mocht daarna zijn eerste competitie doelpunt maken en het verschil was daarmee slechts één doelpunt in het nadeel van Oranje Zwart.

De tien minuten die daarna volgden waren de spannendste minuten voor Oranje Zwart tot nu toe in dit seizoen. Mariëlle wist de stand gelijk te maken met een korte kans. Helaas deed de tegenstander hun naam eer aan en troffen van afstand het doel. Met nog 4 minuten te spelen ging het volledige thuis publiek achter Oranje Zwart staan en leefden alle spelers enorm op. Oranje Zwart kreeg meerdere kansen om de 10-10 te maken, maar uiteindelijk was het Bodine die in de laatste minuut de gelijkmaker wist te maken. De seconden daarna waren spannend, maar uiteindelijk kon Oranje Zwart/De Hoekse de eerste punt van het seizoen binnen halen.

Doelpunten: Sander & Rosanne 2x, Bram, Peter, Mariëlle, Ilse, Ronald & Bodine 1x.