Oranje Zwart/De Hoekse – Volharding

Vier wedstrijden acht punten! Het 1e van Oranje Zwart is er ook deze zaterdag tegen Volharding in geslaagd de punten thuis te houden.

Na een moeizaam begin kwam de wedstrijd halverwege de eerste helft op gang. De thuisploeg kwam op 0-1 achterstand, maar na een mooie actie schoot Sven Vermaas, die zijn debuut maakte in de basis door een blessure bij Stan Maarleveld, Oranje Zwart weer op gelijke hoogte. Hierna ging het hard en doordat Daan Meulmeester en Ingmar Kamp elk twee keer scoorden ging het eerste de rust in met een 5-1 voorsprong.

In de rust werd duidelijk gemaakt door coach John Groenemeijer dat deze wedstrijd gewonnen moet worden en dat dit ook zeker kan. Na de rust werd de voorsprong dan ook verder uitgebreid door schoten van Ingmar Kamp en Britt Hagendoorn. Volharding probeerde nog terug te komen in de wedstrijd, maar nadat Sven Vermaas de voorsprong op 5 punten bracht was de wedstrijd gespeeld en kon het eerste van Oranje Zwart genieten van de vierde en bevochten overwinning!

Doelpunten: Ingmar Kamp: 4; Daan Meulmeester: 2; Sven Vermaas: 2; Britt Hagendoorn: 1