Kerstbingo 9 december 2023

De vragen kwamen al bij ons terecht wanneer er kerst gevierd wordt op de vereniging.

Wij vinden dat sowieso erg leuk, dat veel leden de datum al willen reserveren in hun agenda.

Nou dat kan. Zaterdag 9 december a.s. zal om 15.30 uur de kinderbingo van start gaan. We hebben natuurlijk weer leuke prijzen waar graag om gestreden wordt.  Zodra de kinderbingo afgelopen is, kan iedereen weer genieten van het Oranje Zwart/De Hoekse Kerstdiner. We vinden het leuk als iedereen gezellig mee komt eten.

Wij zorgen voor muziek, lichtjes, kerstsfeer en lekker eten. Dit jaar weer even iets heel anders dan andere jaren, maar dat houden we graag als verrassing. We kunnen jullie wel vertellen dat er voor iedereen wat lekkers zal zijn. De prijzen zijn € 5,00 p.p. voor de jeugd en vanaf 18 jaar € 7,50 p.p. 

Om een inschatting te kunnen maken hoeveel mensen aanwezig zullen zijn met kinder/volwassen bingo en het eten vragen we jullie dit formulier in te vullen. We pinnen je er niet op vast, maar dan hebben we een idee hoeveel man/vrouw/kids we kunnen verwachten.

Als iedereen heerlijk gegeten heeft en bijgepraat is, starten we met de bingo voor de grotere jeugd en volwassenen. 

We zeiden het al, wij zorgen voor muziek, lichtjes, kerstsfeer en lekker eten, maar voor de gezelligheid hebben we jullie nodig…..dus noteer in je agenda 9 december 2023!!!

Groetjes van de NAC,

Peter, Désirée, Bianca, Britt en Thomas