Corona

Geüpdatet op  06-09-2021

Belangrijkste regels

  • Houd 1,5 m afstand
  • Blijf thuis bij klachten
  • Schud geen handen
  • Was je handen regelmatig
  • Blijf zoveel mogelijk buiten
  • De kantine is open
  • De kleedkamer is open
  • Toeschouwers zijn toegstaan op terras of op stoelen langs de lijn

Uiteraard zijn er uitzonderingen op de 1,5 meter regel om sporten mogelijk te maken. Zo hoeft er tijdens de trainingen en wedstrijden geen 1,5 meter te worden gehandhaafd tussen sporters.

Zie voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/afstand-houden en https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/openbaar-en-dagelijks-leven/sport

Trainingen

Tijdens de trainingen hoeft er tussen de verschillende sporters onderling geen afstand te worden gehouden. Trainers moeten, afhankelijk van de leeftijdscategorie van de sporters en de trainer, de 1,5 meter regel wel navolgen. Tijdens rustmomenten (zoals een praatje vooraf) en voor en na de trainingen geldt gewoon de 1,5 meter regel.

Wedstrijden

Het is weer toegestaan om in competitieverband wedstrijden te spelen. Tijdens de wedstrijden hoeft uiteraard geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Direct voor en na de wedstrijd en tijdens rustmomenten, moet er wel 1,5 meter afstand worden gehouden

Kleedkamers

De kleedkamers zijn open, per kleedkamer mogen maximaal 6 personen aanwezig zijn. In de kleedkamers en in de douches, moet 1,5 meter afstand gehouden worden.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom bij trainingen en wedstrijden. Toeschouwers zijn toegestaan op het terras bij de kantine en op een vaste zitplaats langs de lijn. Er mogen geen extra stoelen naar de lijn worden gebracht en er mogen geen stoelen worden verplaatst.

Kantine

De kantine is open om iets te kopen, maar moet zo snel mogelijk weer worden verlaten. In de kantine mogen maximaal 10 mensen aanwezig zijn. Aan de bar, net als in de gehele kantine, moet 1,5 meter afstand gehouden worden.

Afstand

LeeftijdsgroepOnderling afstandafstand tot volwassenen
Kinderen (tot en met 12 jaar)NeeNee
Jongeren (13 tot en met 17 jaar)NeeJa
Volwassenen (vanaf 18 jaar)JaJa

Vragen

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht dan kunnen die worden gesteld via bestuur@oranjezwartdehoekse.nl